Monday, December 27, 2010

Goodbye our dearest WKJ 505

I'll miss hitting your walls when I park :)


The first car that I drove when I officially received my driving license 2009 :)


In a couple of days, we'll welcome our new "baby" name WUS 6146 and we'll leave our WKJ 505. Well since I am in second grade I've been in that car. Its just sad to let you go coz I met Syahin when I drove that car :) Haihhhhhh we have to leave you wahai WKJ 505 coz we've spent loads of cash repairing and making you look great and fabulous :) But you are still sick wuuuuuu, thanks for being with us for the great 11 years. We'll never forget you, bye bye WKJ 505

Wednesday, December 22, 2010

Tuesday, December 21, 2010

9 Months and still counting :)

Happy Nine Monthly Anniversary Syahin.

May God bless our relationship

Insyaallah

Amin

ps ; i've edited the font to a larger size but it doesn't work, dunno why or am the one who doesn't know how to do it :/

Monday, December 20, 2010

Tag tag tag :)

my 20 minutes survey

Instruction : Once you are tagged , answer all the question honestly. No lying or cheating ok?

Starting time: 09:35 PM
Name : Nuryasmin bt Mohd Ismail, Mynn
Brother(S) : I have three naughty brothers ; Razif, Khairul and Aiman
Eye colour : Not sure, either pure black or brown black
Shoe Size : 7, and that's big HAHA
Hair : long, colored, ruin too and there is some black grown already
Piercing : two on both ears
Height : 164.5
What are you wearing right now : T- Shirt
Where do you live : Ampang, Selangor Darul Ehsan Malaysia
Favourite Number : N/A
Favourite Drink : Anything that taste fabulous :P
Favourite month : January, March, September :)
Favourite Breakfast : Apa - apa je

HAVE YOU EVER
Broken a bone : Not yet
Been In a police Car : Never
Fallen for a friend : Yes, long time ago
Fallen for a guy/girl in a short time : I dunno
Swam In the ocean : Yeah
Fallen asleep In school : Sometimes
Broken someone's Heart : Never, he broke my heart to pieces ada lah
Cried when someone died : Tak ingat lah
Sat by the phone all the night waiting for someone call : Daily routine
Saved E-mails : for what ? bagi clear boleh tak ?
Been cheated : Loads of time



WHAT

Your room look a like : Biasa je, hmm
What is right beside you : TV, remote controllers, 2 sepit kain, phone
What is the last thing you ate : Cikodoks

WHO
Who did you last tell : My aunty
Who was the last person you danced with : Merepek kau ni HAHA
Who last made you smile : Syahin Said

FINAL QUESTION
What are you listening to right now : Angel - Akon
What did you do today : Kemas bilik, online, babysit Qalesya (cousin)
Are you the oldest : Yes
Indoors or outdoors : Doesn't really matter

TODAY DID YOU
Talk to someone you like : Syahin Said
Kiss someone : Yes, my cousin Qalesya
Sing : Always, HAHA
Talk to an Ex : Fuck you exboyfriend ! Go to hell HAHA
Miss someone? : Syahin Said
Eat : Yes


LAST PERSON YOU TALKED WHO

You talked on the phone to : Mama
Made you cry : Everything, everyone
You went to the mall with : Doesn't really matter
Who cheered you up : Diam lah HAHA

HAVE YOU

Been to Mexico? : Nope, give me money then I'll go
Been to USA? : Nope, give me money then I'll go


RANDOM
Have a crush on someone : Nope, artis ada lah
What books are you reading right now : Magazine, CLEO November issue
Best feeling in the world : Please don't ask such things
Future kids name : Rahsiaaaaa :)
Do you sleep with a stuffed animal : Nope, semak HAHA
What's under your bed : Mama's old clothes and curtains
Favourite sports : Netball, coolest :)
Favorite place : Loads of places
Who do you really hate : Sibuk lah HAHA
Do you have a job : Officially menanam anggur di rumah
What time is it now : 09:55 pm

With however long it took you to complete this ,
post as "My __ Minutes survey" and tag 15 peoples.

Friday, December 10, 2010

Wednesday, December 8, 2010

Hey New Hair

this is my hair after doing some fake curls HAHA

do you guys think I look good with this hair ?

Thinking of cutting my hair short. What do you guys think ?

Sunday, December 5, 2010

Happy Newlyweds :)



Selamat Pengantin Baru for Daci and Sis Della first of all, okayyyy I just attended their wedding reception in Bangi with a purple 'kurung modern', ikot theme dorang okay HAHAH mengeletis kauu ni. I arrived quite lateeeee, makanan pun hampehh je tinggal HAHA padan muka kauu datang lambat. Jam okay, dekat MRR2 ontheway to Cheras sana. Depan Safari Lagoon, Bandar Tasik Selatan haihhh gila cek tauuuu takkk. Nasib Hazim nak gerak sekali haihh kalau takk malu lahh. It was okay lahh, I sampai kakak Syahin, Kak Mira sambut kedatangan ku bagai anak raja cetttt HAHAHA. She's so friendly and I was shivering cold. Sejukkk boleh ? HAHAHA gila punya orang. Sorry lahh I malu lahhh, jumpa family Syahin takotttttt HAHAHA, sejak bila ntahh si gila ni. Hmmmmmm jumpa sayang I yang I rinduuu sangat tuu :) Kejap pun takpa lahhh kan b ? Muahhh then nak balik ke Ampang, nasib kurang baik. Tayar boleh pulak bocor, shit. But sayang I yang settle semua, cian b i muahhh yang aku kerja membebel, angin lahh orang tua tu HAHA what a dayyy todayyyyyyy !

ps : i ambik gambar ni from album facebook kak mira tauuu, maaf yaaa

Saturday, November 27, 2010

Roti Canai and Mee Hun ! Arghhhhhhh

I'm actually trying hard for this semester holidayyyy to dietttt and get thin fast because I felt so weakkkkkkkk and angry when sayangggggggggggggggg puji orang lain and wanting me to have well my old body when I was form 1 ! 50 kg, and now I am 69 kg ! Whatta hellllllllllllllllllllllllllllllllllll ! Makan terlampau lahhhh banyak haaaa ambik kauu jajaaannnn ! Omaiiiigoshhhhh I need to be thin, I need to toooooooooooooooooooooooo ! But am too lazy to exercise HAHA, stupiddd right nak kurus dengan hanya mengontrol makan, nak kemana kann kann kann ! Haihhhhh and semalam I tak makan okayyyy and today boleh bantai roti canai and mee hun. Haiyaaaaa lapar kebolor aku niihhh semalam starving and having some migrain, lagi lahhhhhh but best nyaaa perut I flat gilaaaalaaaaaa semalam. Best je tgk, hari ni flat lagii, tapi buncit sikit balik. Haihhhhh tolong lah, I takda time nak exercise but I rajin buat kerja rumah macam sidai kain, vakum semua. Isn't that exercise ? Hmmm peluh kotttt but am not sooo sure. Dah lah sekarang petang - petang hujan je di Ampang, nak ke jogging dalam hujannnn ? Hmmm nak pergi gym, punnn malu. HAHAHAHA bolehhh ? Sebab nanti orang pandanggg maluuuuuuuu. Ohh badann, cepatlah mengecil, aku tertekannnnn !

Friday, November 26, 2010

Boyfieeee off to Sabah wuuuu

Japgi lagi Boyf ku sayang will be heading to Sabah, huuu sedih HAHAH macam kau duduk sebelah rumah dia jeeee. Hmmm abang dia ada wedding ceremony sana with his beloved wifey, Alhamdulillah kawin jugak akhirnyaaaaa. May God bless you guys and have a great wedding dayyy :) Hmmm bosan okay, cuti semester wasn't as much interesting as you guys can seeeeeee. Nak kerjaaakkk ni, KLCC, Pavi tolonglahhhh bagi ruang untuk saya bekerja selama sebulannn HAHA cettttt nak kerja tapi sebulan mana nak dapat ekk. Tapi peduli apaaaaa, akan dapat jugakkkkkk ! Ni still doing some baby sitting for my cousin, Adlyna Qaleesya. Haihhhh gila jugak jaga budak umur 2 - 3 bulan ni, HAHAHA iyeeeee - iyeee je kauuu myn HAHA nanti will upload some pictures of my dearest coolest naughtiest Qaleesya HAHAHA toodlessssssss !



ANYBODYYYY ? I NEED SOME VACANCY ANYWHERE ASAP AT KLCC OR PAVILION. JAUH - JAUH TAK MAUUUUUUUUUU. HUUUUUU

Thursday, November 25, 2010

I'm outttttttttttttttttttttttttt



Kenapa kena ada Facebook eh ? Hmm ntahhh lah kan, but I'm gonna be away for some moment. Malas nak ambik tahu lahh top news on Facebook, and maybe irritating comments and messages I received or I seen in someone's account. Grrrrrrr.

November 21, 2010


Happy 8th Monthly Anniversary Sayanggg :) I'm glad we're still in a relationship. I Love You, Syahin <33

ps : just online so tak dapat nak update on the 21st November wuuuu :)

Sunday, October 24, 2010

Bored to the MaXXXX !

Bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn !

Okay, Bye!

Thursday, October 21, 2010

7 Months


We're 7 months today :) I Love You sayangg
May our relationship last, Aminn

Sunday, October 3, 2010

Hey Boyfriend :)


Thanks for the precious moments :) Only us know how cool it was ;P I love you Boyfrienddddddddddddddddd. Tapayah balik Kedah lahhhhhhhhh, nanti lagi rinduuuuuuuuu serinduuuuu - rindduuuuuu, rinduuunyaaa :) HAHAHAAAAAA, okay I'm happy sebab dapat jumpa Syahin :) Holding and hugging you was the best part everrrrrrrr ! Love you <3333 Muahhhh

Saturday, September 25, 2010

Happy Birthday Sayang




Happy 19th Birthday Syahin. Love Youuuuuuuuuuuu.
Ini je yang mampu I bagi buat masa ni, if God wills I want our relationship to be more stronger and happier every day :) I Love You Boyfrienddddddd :)

Love ; Yasmin <33

Thursday, September 16, 2010

Friday, September 10, 2010

Hari Raya pertama Tahu 2010




Wuhuuu ! Raya kembali menjelma ;) As usual lah kan, me and family akan pulang berhari raya di Ipoh, Perak. Kampung bapaku yang tercinta. Hmm well this year punya Raya tak lah havoc sangat macam yang dulu because kitaorang pi visit almost ten houses ! Mana pecah perut kan. Hmm hari ni just three houses ; rumah kawan Ayah, rumah Ayah Lang and rumah baru Cik Norma, ini kerana family ayahku adakan meeting adik beradik. Biasa lahh tu mahu menjernihkan keadaan yang sangat keruh haihhhhh kitaorang yang bebudak ni duduk dalam rumah je. Ada yang makan, gossiping, main Playstation and tengok TV jeeeee. Lama jugak depa meeting. Ntah apa yang dibincangkan sampai ada yang menanges time kitaorang intai-intai di luar ;) Hmm well I hope everything is okay my dear relatives. Well, untuk first time pada tahun ini aku ada gambar the whole family belah Ayah. Haihh maklum lah sepupu sepapat semakin membesar dan semakin sporting okay :) Okay till then, Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin :) Sincerely from Yasmin and family

Wednesday, September 8, 2010

Selamat Hari Raya People on Earth :)


Lagi dua hari tak silap nak raya dahh, with this opportunity wanna wish all of you guys Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin. Have a blast okay and have a safe journey to your hometown :)

Sincerely from Yasmin :)

Sunday, September 5, 2010

Read and Feel it :)

1. Bila sorang wanita mengatakan dia sedang bersedih,tetapi dia tidak menitiskan airmata,itu bermakna dia sedang menangis di dalam hatinya.

2. Bila dia tidak menghiraukan kamu selepas kamu menyakiti hatinya, lebih baik kamu beri dia masa untuk menenangkan hatinya semula sebelum kamu menegur dengan ucapan maaf.

3. Wanita sukar nak cari benda yang dia benci tentang orang yang paling dia sayang (sebab itu ramai wanita yang patah hati bila hubungan itu putus di tengah jalan).

4. Sekiranya sorang wanita jatuh cinta dengan sorang lelaki, lelaki itu akan sentiasa ada di fikirannya walaupun ketika dia sedang keluar dengan lelaki lain.

5. Bila lelaki yang dia suka dan cinta merenung tajam ke dalam matanya, dia akan cair seperti coklat!!

6. Wanita memang sukakan pujian tetapi selalu tidak tau macam mana nak menerima pujian.

7. Jika kamu tidak suka dengan gadis yang sukakan kamu separuh mati,tolak cintanya dengan lembut,jangan berkasar sebab ada satu semangat dalam diriwanita yang kamu tak akan tahu bila dia dah buat keputusan,dia akanlakukan apa saja.

8. Sekiranya sorang gadis mula menjauhkan diri darimu selepas kamu tolak cintanya,biarkan dia untuk seketika.Sekiranya kamu masih ingin menganggap dia sorang kawan,cubalah tegur dia perlahan-lahan.

9. Wanita suka meluahkan apa yang mereka rasa.Muzik,puisi,lukisan dan tulisan adalah cara termudah mereka meluahkan isi hati mereka.

10. Jangan sesekali beritahu perempuan yang mereka ni lansung tak berguna.

11. Bersikap terlalu serius boleh mematikan mood wanita.

12. Bila pertama kali lelaki yang dicintainya dalam diam memberikan respon positif,misalnya menghubunginya melalui telefon,si gadis akan bersikap acuh tak acuh seolah-olah tidak berminat,tetapi sebaik saja ganggang diletakkan,dia akan menjerit kesukaan dan tak sampai sepuluh minit,semua rakan-rakannya akan tahu berita tersebut.

13. Sekuntum senyuman memberi seribu erti bagi wanita.Jadi jangan senyum sebarangan.

14. Jika kamu menyukai sorang wanita,cubalah mulakan dengan persahabatan.Kemudian biarkan dia mengenalimu dengan lebih mendalam.

15. Jika sorang wanita memberi seribu satu alasan setiap kali kamu ajak keluar,tinggalkan dia sebab dia memang tak berminat denganmu.

16. Tetapi jika dalam masa yang sama dia menghubungimu atau menunggu panggilan darimu,teruskan usahamu untuk memikatnya.

17. Jangan sesekali mengagak apa yang dirasakannya.Tanya dia sendiri!!

18. Selepas sorang gadis jatuh cinta,dia akan sering tertanya-tanya kenapalah aku tak jumpa lelaki ini lebih awal.

19. Kalau kamu masih tercari-cari cara yang paling romantik untuk memikat hati sorang gadis,cubalah rajin-rajinkan tangan menyelak buku-buku cinta.

20. Bila setiap kali gambar kelas keluar,benda pertama yang dicari oleh wanita ialah siapa yang berdiri di sebelah buah hatinya,kemudian barulah dirinya sendiri.

21. Bekas teman lelaki akan sentiasa ada di fikirannya tetapi lelaki yang dicintainya sekarang akan berada di tempat teristimewa iaitu di hatinya!!

22. Satu ucapan 'Hi' sahaja sudah cukup menceriakan harinya.

23. Teman baiknya saja yang tahu apa yang sedang dia rasa dan lalui.

24. Wanita paling benci lelaki yang berbaik-baik dengan mereka semata-mata nak tackle kawan mereka yang paling cantik.

25. Cinta bermaksud kesetiaan, ambil berat, jujur dan kebahagiaan tanpa sebarang kompromi.

26. Semua wanita mahukan sorang lelaki yang cintakan mereka sepenuh hati..

27. Senjata wanita adalah airmata!!

28. Wanita suka jika sesekali orang yang disayanginya mengadakan surprise buatnya(hadiah,bunga atau sekadar kad ucapan romantis).Mereka akan rasa terharu dan merasakan bahawa dirinya dicintai setulus hati.Dengan i! ni dia tak akan ragu-ragu terhadapmu.

29. Wanita mudah jatuh hati pada lelaki yang ambil berat tentang mereka dan baik terhadapnya.So,kalau nak memikat wanita pandai-pandailah...

30. Sebenarnya mudah mengambil hati wanita kerana apa yang dia mahu hanyalah perasaan dicintai dan disayangi sepenuh jiwa.

Saturday, August 28, 2010

Sayang, I Love You :)


I have loved you from the start
And I will love you until the end
I will love you with my heart
I will love you with my soul
I will love you with everything that I have
I have loved you before I met you
And I will love you until we die
You have brought that happiness to my life
And I will love you forever for that

I have loved you from the start
And I will love you until the end
I will love you with my life
I will love you with my body
I will love you with everything that I have
I have loved you before I met you
And I will love you until we die
You have brought happiness to my life
And I will love you forever

Raya Coming Up

Okay, its just around 12 or 13 hari lagi nak raya, wahhhh time do fly really fast. And the worst of all, I did not even found my Baju Raya yet. Hmmm well because am tooo cerewet on choosing but of course we want to look the best on the first day of raya right ? But I'm not even liking any of those Baju Kurungs sold. Well, gotta find a simple one soon right, because there is no more time to be choosy okay wahai Yasmin. Now baru je bersahur, with Milo only because I'm currently trying to eat in a moderate amount, wanna get thin fast. Insyaallah after raya, I'll try to control my eating desires. Arghhhhh ! Fuck you Nazim ! Grrrrrrrr kalau takkk aku cantik lagi okayyyy ! And sayang pun dah tidur because dia buat kerja bergotong - royong dekat rumah, nak raya kan. Kesian dia penat and his finger, luka, Kesian sayang kan, I ada I kiss luka you sampai elok, HAHAHAHA. Muahhhh! I don't need to do all of those, kemas rumah bagai kannn HAHA because my biggest loser Aunty ada kan. Kuli batak rumah ni, tu lahh buat taik dengan aku buat kerja seorang - seorang. Serve you right fatty ass ! And bytheway, I'm in Ampang right now baru je sampai petang semalam after Jumaat prayers. It was tiring, nasib baik tidak drive seorang. Agim follow balik, kalau tidak bosan cerita diaaaaa. I'm sleepy, toodlesssss :)

Monday, August 23, 2010

Maaf Sayangggg :(




Maaf about yesterday sayang, promise not gonna do it again b. I loveeee you like foreverrrrrrr :)
Btw, I bought and made this for you. ILoveYou babyy ! Muahh !

Saturday, August 21, 2010

Alhamdulillah, we're have reach 5 months :)


Today is our 5 monthly anniversary, even we are far, just remember that I'll always love you just like you love me :) I Love You Syahin

Baby, I Miss You Very Much

muka awak minta lempang, HAHA muahmuah!

Sayang, Rinduuuuuuuuuu. Ingat tak kita text apa tadi :) HEHEEEEE, Rindu gilaaaaaaaaaaa dekat you yanggggg. Damn missing you, dapat bulu tangan you pun takpa HAHAHAHA. Rindu sayanggg :))

Friday, August 20, 2010

Traffic Jam for Today !

say cheese while on the road :)
see how many cars there are !
OHHHHH, greatttt loads of cars :/
dah nak sampai, around Tesco Ampang :)

Okayyyyy, today I went back to Ampang around 4.30 I guess, and arrived around 6.00 because of a havoc traffic jam ! Urghhhhh I feel like throwing bombs at every car so that I can go back happily HAHAHAHAAHA

Thursday, August 19, 2010

Dearest Syahin, I Miss You like Hell


Heyyy Boyfriend, its been a while we haven't met and I miss you like crazeeeeee :( Hope to see you soon. I know you've been busy with everything and I know its Ramadhan and as we know that its good to seek 'Pahala' than 'Dosa' right ? But just meeting you and chitchating only both of us makes me smile. On the phone with you just now was the best one, :) to hear you laughhhh with exhausted feeling :P Hope to see you soon dear, gonna give you the card and the CD that I made because I Love You sooo much sayangggg. We're gonna be far and I hope those things will make you love me everyday :) I Love Youuuuu Syahin.

Wednesday, August 18, 2010

Tegar

Tergoda aku 'tuk berpikir
Dia yang tecinta
Mengapa t'lah lama tak nampak
Dirimu disini

Jangan inginku tersenyum
Tak ada gairah
Kuingin slalu bersamamu

Kini kuresah
Diriku lemah tanpamu... ohh

Gapai semua jemariku
Rangkul aku dalam bahagiamu
Kuingin bersama berdua selamanya

Jika kubuka mata ini
Kuingin selalu ada dirimu
Dalam kelemahan hati ini
Bersamaku aku tegar

Sighinggg *

Hmm, today I started fastingg :) Gotta fast till drop HAHAAA. This morning pergi class Microeconomics lambat jugak lahh and thank God that Mdm Hadijah was't thattt mad at me. Haihhhhh Bosan okayy, this week cannot balik Ampanggg, mana ada gila duduk hostel :( Hmmm Syahin busy so takdapat nak spend time during bulan Ramadhan ni dengan Syahin, rinduuu :'( Takpaaa lahhh, nothing to story anymore here. Last week am in Ampang, for three days only, dapat lah bersahur and berbuka dengan familiaa. This week, not gonna be home, ada test on Ahad. Like shit, interrupting my holiday. Stupid assy college, shoo awayy fromn here ! HAHAHA byeeee

Wednesday, August 11, 2010

Happy Ramadhan Everyone :)

Hmmmm, okayyyy Ramadhan has come and today was the first day. Anddddddd Allah telah memberi cuti kepada ku pada hari pertama puasa, sangat sedih tapi nak buat macam mana kann. Still berpuasa but ada lahhh jugakk ratah maggi bagai, tidak dinafikan, lapar lahhhhh jugak. Standard puasaaaaaa lahh kan :P HAHAHAAAAAA

Tuesday, August 3, 2010

Hey Syahin, Yasmin misses you very much :)


Sayangggggg, rinduuuuuu. Datang Bangi cepattt :')

Sunday, August 1, 2010

HAHAHA, just for Fun :p

Sのカルチャーショック


Sunday, July 25, 2010

Have A Safe Journey Sayanggggg :')


Okay hari ini Syahin pulang ke Kedah :'( How sad huuuuuu but I've gotta be strong, nanti datang sini visit I lagi okayyy. I Love You sayang. The times we've spent together sepanjang you disini, awhhhh I likeeee :') I'm gonna miss you baby :) Hmmmm jangan lupa I okay and kalau ex girlfriends you miss call - miss call, jangan dokk layan ! Sibuk jeeeeeee, boleh tak jangan kacau SYAHIN ? He's MINEEEEEEEEEEEE lahhhhhhhhhhhh ! Eeeeeee, sibuk je ! Muahhhhh ILoveYou sayanggggg


Saturday, July 24, 2010

Heyyyyyyy Bloggers :)

Okayyyyy, lama jugak tak jenguk blog ku yang dicintai :) HAHAHAHAAAA hmmmmmmm well, Syahin is in Bangi :)) Awhhhhhhhhh sayanggggg, ku merindui mu sangat sangat HAHAHAA. Now I'm at hostel, dengan Fatin because Azie and Linda pun dah balik ke kepompong masing - masing. I can't go home, mom says wasting money on tols and petrols, ahlaahhhmarksss! Kecoh je mama ni kann HAHAHAA hmmmm takpe, Syahin kan ada di Bangi, but he's gonna go back tomorrow :( Mak nyaaaa suruh pulang ke sana, haihhh ingatkan awak stay sini lama sikit, sedih lahhh but its okayy. Nanges kejap je pun nanti kan sayanggg. And yesterday wasn't as good as last night ;) I love you lahh Syahin. Muahmuah Apa ntah kauu merepek wahai Yasmin ! Bosan cerita diaaaaa ! Hazim pun takda disini, haihhh getting over with his love onessss, Good Luck friend :) So longggggg byebyeeeeee HAHAHAAH Hoi BOSAN bolehhhh ? HAHAHAHAAAAAAAAAAAAA !!

Tuesday, July 13, 2010

Rindu Syahin :(


Awakkk, kita rindu Awakk :(

I Wanna Be Thin !!!!!!!!!


Aku nakkkk kurusssss ! NAK JUGAK !!!!!!! :( NAK KURUS !!!!

Friday, July 9, 2010

:)


I LOVE YOU SYAHIN

It's not who you are to the world, it's who you are to me. It's not how many times I say I love you... it's how much I really do.

Thursday, July 8, 2010

Wednesday, July 7, 2010

You Mean The World To Me, Syahin


Dear Syahin,

You mean the world to me. I cant bear to see myself without you. Having the taught of living without you, is something unnatural to me. We have been at it for 3 months 13 days, the best of my life. We argue and fight. We scream and we cry. And even after all that we have true love. You and I are like the moon and night sky. We are perfect together. But some hate us. We have true love within each other and everyday its stronger. Place your hand on mine and I shall do the same. A promise we have made, to love each other always. Together forever is what I want. I hope its the same for you. Don't worry about me been so far. Faithful I will remain. Shall you remain too. Never will I leave you. Till the day that we are apart by death. And even then immortal we will remain. Our love will never die!

Love Mynn

Thank You Love :')


How can I describe this feeling huh ? Hmmm well I don't really know how to describe it. It started that I cried loads of time from yesterday and tonight, ILoveYou Love :') Happy tears come out from my eyes.

* That text was on the 7th of July, 2010, 09:09:23 pm :')

Dear Love,


Sayang, when we first met, I LIKE YOU ! and that time I was officially a "single" girl, yang di tinggalkan oleh lelaki bernama, Nazim. Then kita hang out loads of time, and I ingat lagi I bawak kereta, then for the first time ke Warta untuk ber-snooker dengan Adib, Katong, Fit and Lutfi. That time, I start to fall into u :'( That was the best part and we hang out so often kan sayang ? :'( I sampai dah lupa lahh dekat Ampang since u stepped into Yasmin's life. Great memories, how can I forget. Lama - lama we become closer kan sayang, but kita never declared yet. A lot of places we go together and I can't forget those memories. Tuhan je yang tahu I sayang u for real sayang. Then dah lama kemudian, you asked me to be your Girlfriend! Lama sangat I tunggu sayang, and it came true kan sayang :( 21 March 2010. Awhhhh, and only you and me know how romantic it was kan sayang :'( We laughed together, we shared water, we shared food, we shared money, we shared loads of stuffs together kan sayang. But today it faded away :'( Silap i yang buat semua ni berlaku and I harap kita akan bersama lagi sayang. :'( Sedihnya tidak terkata, I hilang you dalam sekelip mata je. I minta maaf sangat, mmg salah i. I tahu its hard for you to accept me lagi. Tapi I sayang u Syahin. Everyday on blog is gonna be about you, ILoveYou sayangg :')

Monday, July 5, 2010

Section Dua, Semester Tiga


Hmm, okay hari ini class dah start and guess what aku tersepit di dalam Section 2! Huuu tapi nasib ada Arief and Ajim, bodyguard aku. Kami sama class lagi HAHAHAHA padan muka korang dapat aku sekelas sekali lagi. Hmmm bosan boleh, hari ini ada class pukul 8.40. Mana ada gila aku kena melepet bangun pagi - pagi but. Macam haramm. Syahinnn :'( Takdapat pergi class dengan you lagi sayanggg. I rindu you, huuuu sumpah sedih. You tengah tidur sekarang :( Ya Allah Yasmin, boleh tak jangan nak gedik nak menanges je :( Huuuuuu Sayangggggg, datang sini :( Gila ohhhh camni. Sedih gilaaaaa, tengok hostel. Ingat mana you duduk last day semester dua. Omg! Sedih yang teramatttttt ! Sayanggg, jangan lupa I okayyy. Hari - hari I tunggu you datang Bangi :(


taksuka taksuka :( syahinnnn nak you :'( i love youuuuuu, i misss youuuuu :(

Friday, July 2, 2010

Syahin, Listen This :D ILoveYou


Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuatku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya citra terindah
Bila kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata yang tak mampu
Kuungkapkan kepada dirimu...

Aku ingin engkau selalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah yang menyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau selalu
Hadir dan temani aku
Di setiap langkah yang menyakiniku
Kau tercipta untukku

Pasti waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tahu ku selalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku..

Syahin, :'(




Syahin you left me today alone here in Bangi :( Lepas ni takda dah people tengok kita berkepit lagi. Ya Allah, sedih nya tak terkataa! Besar sungguh dugaan yang datang, rasanya baru semalam kita start YM, comment Myspace kan sayang ? :'( Only God knows how much I don't wanna see you go sayang. Tears fall and fall tapi I know I takkan dapat halang apa you nak buat lagi. We're both running towards our future and I hope kita sama sama akan dapat make it a reality. Kan sayang ? :') Sayang this is for you, I promise takkan jadi naughty girl and be a good girl. I belajar rajin rajin and you jgn lupa I okay. I akan tunggu u datang Bangi sayang. I akan tunggu. Omg, this is so hard for me. Only God knows that my love for you is soo real Syahin :'( I harap when we're far, our love grows kan sayang :') I tunggu u sayang, SUMPAH. Be my last man, i tunggu u Syahin :')


* Pictures : Baju Syahin yang buat I tido dgn lena kan Sayanggg :') muahhhh

Wednesday, June 30, 2010

ILoveYou


I never felt a love
Like this before
It's a love like no other
Something I have always hoped for

A love that is beautiful
From the inside out
A love with no tears,
Pain, or doubt

A love with soul
So tender and true
A love that I have found
Only in you...

Syahin, I love you...Only you.

You Are My Everything, Syahin


When we first fell in love
I thought that nothing could compare
To the magical romance
That you and I had come to share.

But as time passed, feelings deepened,
And our closeness grew
The romance turned into
A real and lasting love with you.

You care for me in all the ways
I want and need so much.
I’ve felt your warmth and tenderness
With every word and touch.

I know I can depend on you
For support and honesty,
That patient understanding
That you always give to me.

There’s a special kind of happiness
That only love can bring,
And I’ve found that happiness with you...
You are my everything, Syahin.